januari 9

Han saknade oss, mycket!

Plötsligt försvann husse i tisdags kväll vilket han aldrig brukar göra, och han hade mage att inte komma hem förrän idag.

Men han är förlåten, för tydligen åkte han akut in till sin stickis och de behöll honom.

30 timmar av blodprover och röntgenapparater resulterade i att husse ska operera magen på tisdag.

M a o kommer husse vara borta hela nästa vecka, men efter det ska han tydligen kunna gosa med oss i tre veckor i sträck. Men känner vi husse rätt så kommer inte så bli fallet.

Husse sa att han inte hade några problem att ”ligga inne”, men att han saknade oss jamarmycket!

IMG_4078 IMG_4089

Och ärligt jamat så saknade vi honom med, men att han är borta i ju i sig inte så ovanligt.

Husse får själv jama vad det är med honom för det förstår vi inte. Fast att han har jamat om det i telefonen hela kvällen.

Hej alla.

För att göra en lång historia kort så har de hittat en tumör i tjocktarmen, och den har liksom pluggat igen hela systemet. :-(  Det finns inga som helst tecken på att det finns något annat i kroppen vilket är mycket positivt. Så på tisdag ligger jag under kniven och tar bort det onda. I fall någon undrar är jag vid gott mod och är säker på att det här kommer att gå bra. :-) 

Max och Måns klarar sig med bra, ska bara fjäska lite för Simons husse. ;-)

Ps. Ordjamssidan är uppdaterad igen.

 

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 9 januari, 2014 by Max & Måns in category Husse, Husse jamar, Sjuk

17 thoughts on “Han saknade oss, mycket!

 1. lillie, Maurice och Kajsa

  Men oj vad det kan hända mycket!! Vi förstår att ni är lite oroliga, men sådana där operationer brukar gå bra (vi har en god vän som gjorde den i somras och det tog förvånansvärt kort tid för henne att komma igång och må bra igen! Och hon är t o m äldre än er husse!)

  Vi skall tänka på er alla tre och skicka spinnhealing, god-bättring-tankar och allt möjligt sådant till er!!

  pussåkram, nosgos å gottisar

  Reply
 2. Kolfart & Maja

  Håller tassar och svansar för att sjuka huset kan hjälpa husse få bort det onda. Kurrhealing och gos behöver han säkert massor av sedan, men det fixar ni galant.
  Nosbuffar!

  Reply
 3. Puma och Co.

  Vi håller alla tassar och tummar för er Husse, såna däringa tumörer är inte roliga och ska bort så snabbt som möjligt och inte visa sig igen tycker vi.

  Hoppas oxå att Husse sedan tar sig tid att kela ikapp den förlorade veckan, han har ju visst hela tre veckor på sig m a o mkt gos för er att vänta. Ligger ni även och kurrar hos honom så äker han och blir frisk snart igen för vi katter kan läka med våra spinnande vibrationer så det så.

  Reply
 4. Alice

  Ja vem skulle inte sakna så fina killar som er? :)
  Vi håller alla tummar och tassar för att det går bra för husse på tisdag och att de får bort allt det onda! Sen får ni sätta in all kurrterapi och tasshealing som ni kan grabbar så husse blir frisk snabbt.
  *nosbuffar*

  Reply
 5. Ann Bergkvist

  Vi tänker på er alla tre och hoppas att husse snart snart är på benen igen efter operationen. Man får sakna sin husse pojkar, det gör bara att husse blir friskare fortare:) lycka till . Kram Kassia,Silvana och Ann

  Reply
 6. Katten Gustav

  Stackars husse, men bra att han snart blir av med det onda! Han har säkert haft det besvärligt, och kommer få det jobbigt ett tag. Skönt att veta att han har två som kan värma och vara nära honom! Och så håller vi förstås alla tassar och tummar för att det onda försvinner helt och för alltid!

  Reply
 7. Julia och missar

  Vi tänker på er och håller allt vi har att husse blir bra igen snabbt!!!
  Ni grabbar, får ta tass om husse när han kommer hem igen från stickisen, men det klarar ni galant.
  Nosbuffar å en krya-på-dig-kram till husse från matte

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>