september 14

Vänexplosion på Facebook

När vi började att tassa på Facebook var vi rätt så aktiva med att hitta nya vänner, och då framför allt vänner som vi jamat med förut. Ganska snabbt hade vi ca 150 vänner, och efter det har vi inte letat efter fler. Men då och då kommer det någon som vill bli vän med oss, och det får de bli.

MEN för någon månad sedan hände det något, det började med att någon hittade (och delade) vår gamla bild på mig när jag tassar med en båt i bakgrunden.

Och den är tyvärr aktuell varje höst. :-(

Men när den blev delad av fler så började det ticka in fler vänförfrågningar än vanligt. Och sista veckan är det mellan 5 till 10 om dagen som vill bli vänner med oss.

Så nu är vi uppe i 367 vänner, varav 3 nya redan idag.

Nu har vi ett par vänner som vi tror kommer ända från Thailand! Hur hittade de till oss?

Det händer faktiskt att vi tar bort vänner med, för är det något vi inte tycker om så är det bilder på skadade katter eller andra djur. Vi vet av egen erfarenhet att världen inte är perfekt, så läskiga bilder undanber vi oss, vänligt men bestämt!

Sedan har vi 2benta vänner med. Och vissa av dem viger sitt liv till att rädda vargarna här i Sverige. Är inte de typ släkt med skällisarna? *skumt*

Men givetvis har vi massvis med 2beningar som arbetar på olika katthem som vänner med.

En bamseros till alla dem!!!!

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 14 september, 2012 by Max & Måns in category Facebook

4 thoughts on “Vänexplosion på Facebook

 1. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  Jamar som övriga missevänner. Både ni och husse borde ha sådan däringa Bamseros, för ni gör jamars mycket för att tvåbeningar ska få upp ögonen hur vi katter och andra djur oxå fungerar.
  Stor ELOGE till er!
  Och visst är det härligt att få många vänner på FB, MEN då ska det jamars vara ärliga vänner, så jam

  Tasskram

  Reply
 2. Kjelle Bus

  Har den äran att KATTulera till alla era ny FB-tjompisar !
  Visst är det kul att ha en massa 4-benta och 2-benta tjompisar över hela världen :)
  Jamar som Kattson = Jag tycker ni och husse också är värda en bamseros. Ni gör väldigt mycket för att tvåbeningar ska få upp ögonen för hur katter tänker och fungerar. Dessutom illustrerat med jättefina bilder.

  Reply
 3. Kattson

  Jag tycker ni och husse också är värda en bamseros. Ni gör väldigt mycket för att tvåbeningar ska få upp ögonen för hur katter tänker och fungerar. Dessutom illustrerat med jättefina bilder.

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>