september 2

Dumma Facebookbilder

Som ni vet är vi även på Facebook och jamar lite ibland. Och där dyker det upp en massa bilder på katter i olika situationer. De flesta är jamarsöta, eller jamarroliga.

MEN det finns en sorts bilder som vi har otroligt svårt för. Det är den sorten där det ligger en massa missar uppradade så här:

Så som vi ser det är katterna på ovan två bilder antingen döda eller drogade. För det finns inte en chans i h-e att man lägger sig så.

Nästa bilder är kanske möjliga…

Och när låg ni på ryggen så här, med framtassarna utmed kroppen? Husse ögnade igenom våra bilder lite fort, och det är ytterst sällan vi ligger på rygg över huvud taget.

Det närmast husse hittade var denna bild.

Helt avslappnad och ändå är mina bakben i ett helt annat läge än katten innan.

Sedan finns det bilder där det bara är synd om katterna i fråga. :-(

Men som jamat…. de flesta korten på Facebook är bara helt underbara. Som denna till exempel.

 

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 2 september, 2012 by Max & Måns in category Arg, Bilder, Facebook

7 thoughts on “Dumma Facebookbilder

 1. Alice

  Här jamar vi instämmande. Tyvärr finns det alltför mpånga bilder som vid första anblicken ser roliga ut men när man tittar lite nogrannare så blir de bara läskiga.
  *nosbuffar*

  Reply
 2. anne-marie axelsdotter

  Denna typ av bilder är jag helt emot. Det syns ju så väl att de är arrangerade och ingen katt i världen som ”lever” går att få till dessa ställningar eller hoppackade med varandra som enligt dessa foton.:(

  Vi måste bli mer analyserande och noggranna vad vi skickar ut på fb! Stackars katter!

  Reply
 3. Marita Skog

  Håller med! Vissa bilder är inte roliga! Får helst vara bilder där man ser kattens ögon eller minspel i ansiktet, jam eller så! Tycker inte om när bilderna ser för arrangerade ut!

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>