augusti 16

Under attack!!

Ok, det är inte vi som attackerar. Inte heller vi eller husse som blir fysiskt attackerade. Utan bloggen! Det har hänt ett par gånger att en dator i Israel har tassat in 700+ gånger på ett dygn.

Men nu har någon fräckheten att byta IP-nummer också, så vi får dubbelt så många besökare än vi egentligen har. Och av oklar anledning tycker de Måns är en snygg misse för det är ”Variationer av Måns” som får träffarna hela tiden.

Måns: -”Inte konstigt alls, så snygg som jag är” :-)

Tydligen gillar de Måns mycket i USA.

Så här såg det ut bara i förrgår.

Och på en vecka.

Så efter 31000 (?) mindre unika besökare på ett år tar vi bort statistiken från bloggen. Vi kan titta på den i bakgrunden, men eftersom den ljuger så är det inget att skylta med.

Per månad kan man också se hur vi har ”ökat”.

Så här ser vår sammanställning ut på statistiken just nu.

Ifall någon som använder WordPress vill prova detta verktyg heter det ”Count per day”.

Avslutningsvis ska jag bara jama att Måns försökte bita husse igår. Och allt handlade om att Måns ville ha MER godis. Han hade fått innan, men ville ha mer. Så nu undrar husse om det är hashi-bashi i godiset.

 

 

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 16 augusti, 2012 by Max & Måns in category Blogg

5 thoughts on “Under attack!!

 1. Kattson

  Den där statistiken som olika bloggsajter visar har jag aldrig förstått mig på och heller aldrig brytt mig om. De jag bryr mig om är mina bloggkompisar. De behöver inte vara så många, men jag tycker väldigt mycket om dem. Ninja

  Reply
 2. Alice

  Här jamar lillbrorsan Mårrgan instämmande med Måns att det måste vara för att Måns är så jamartjusig. (Mårrgan är väldigt lik Måns)
  Det vore kul att se statistik som man visste stämde, för visst är det spinnande om utländska besökare hittade er blogg.
  *nosbuffar*

  Reply
 3. Kjelle Bus

  Nä men har ni blivit KATTackerade ??!!
  Har ingen aning om min blogg blivit det nån gång ??
  För min besöksräknare , räknar bara ett IP-nummer 1 gång per dag oavsett hur många gånger det IP-nummret besöker min blogg den dagen :)
  Däremot så har jag blivit KATTentars spammad ett par gånger , men dom har ju hamnat bland skräpkattentarerna som tur är och blivit raderade :)

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>