juli 30

Jam och Prat

Jam

Till husses stora förvåning har Måns som brukligt sovit hos honom sista två nätterna. Eller rättare sagt så tassar han in och lägger sig vid 4-5 på morgonen och ligger där länge.

Det som också förvånat husse är att jag med varit hemma lite mer sista dygnen, inte mycket men i alla fall.

Här ligger jag och vilar vid husses fötter.

Här smaskar vi lite godis som vi fick i går kväll. :-) *mums*

Och nu över till husse…

Prat

Hej alla.

Skulle bara tala om att jag igår gjorde en rensning igen på mitt eget Facebook konto. I princip alla vänner som också har Max&Måns som vänner försvann. Det beror bara på att jag blivit trött på att läsa alla inlägg två gånger. För ja, jag tjuvläser hos M&M också. ;-)

Sedan är det lite skönt att inte alltid bombarderas av katter i akut nöd, eller för den del vargar.

Som ni också märkt är M&M dåliga på att kommentera hos er andra, och det beror bara på att jag använder datorn till att söka rätt på olika arbeten för tillfället. Har sökt ett berg jobb nu på sistone men semestrar och långa ansökningstider gör att det drar ut på tiden.

Avslutningsvis ska jag bara säga att det inte är någon idé att ni skickar inbjudningar till Rumble eller Wordfeud, då jag tröttnat på att spela det.

Ha det gott alla.

/Christer

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 30 juli, 2012 by Max & Måns in category Husse jamar, Vilar

2 thoughts on “Jam och Prat

 1. Wibeke Lindgren

  Ja våra varmaste lyckönskningar till husse att han får ett nytt jobb HAN TRIVS med och att han lagt ner spelandet här på facebook ser matte som ett friskhets tecken :)

  Reply
 2. Puma

  Fniss, ni gör som jag då. Kommer in runt 3-4 och sover hos Matte tills hon går upp.

  Matte jamar att hon nog såg att er Husse försvann, men hon delar inte mkt katt nödrop då hon ofta sitter på mobilen. Så nu får Husse se till att låta er jama ifrån när han får ett jobb för Matte vill gärna veta hur det går för er husse i jobbjakten ;)

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>