juni 28

Vilar

Det tär att vara fjäderkotletternas skräck. Det gäller att vila och sova mycket, så man är explosiv när det verkligen gäller. Och när det något som husse är jamars svag för så är det när vi vilar oss i form bredvid varandra. :-)

Detta uppstod igår när husse skulle titta på fotboll på tvn. Jag låg redan i soffan när Måns kom in. Då skulle han promt ligga mellan mig och husse. Vilket slutade med att vi använde varandra som kudde.

Här hade Måns lagt sin tass på min kind, men det gjorde inget.

Själv sträckte jag lite på mig men…

… då fick jag onda ögat av Måns. *fniss*

Efter att vi hade vilat klart var vi ute hela natten, pigga och fräscha.

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28 juni, 2012 by Max & Måns in category Vilar

6 thoughts on “Vilar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>