juni 22

Glad Midsommar

I går var det lite roligt. Vi tassade ut vid tio-tiden på förmiddagen och njöt av det vackra vädret. Och njuta är något vi katter kan göra, länge! Det resulterade i att vi inte var hemma på hela dagen, och husse undrade vart vi var.

Men nio timmar senare tassade vi BÅDA in samtidigt, husse satt vid datorn och gissa om han blev förvånad när vi plötsligt satt i hallen. :-)

Lika snabbt som vi kom hem försvann vi igen, men då inte så långt. Vi la oss i det långa gräset utanför.

Och gräs är så jamars skönt att ligga i.

I morgon kommer vi inte att tassa här, då vi bland annat lånat ut husse till Sippo. För att hjälpa honom att byta Område, eller i alla fall matplats.

Och när husse är borta ska vi försöka lära oss lite om skällisar. För i går med posten  kom Sigge Svamphunds bok. Och den ska vi läsa tänkte vi.

Avslutningsvis önskar vi alla en…

GLAD MIDSOMMAR

… med ett bildspel vi gjorde igår.

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 22 juni, 2012 by Max & Måns in category Brev, Film, Gos, Husse, Överraskning, Patrull, Sippo, Skällisar, Sol, Vilar

6 thoughts on “Glad Midsommar

  1. Kattson

    Hoppas också ni alla får en bra midsommar. Tycker husse ska ha en stor kattbuff som hjälper Sippo och Tindra att komma tillrätta i sitt nya hem. Det är mycket som ska göras när man flyttar och jag förstår att det är jamarsvårt för deras husse att ordna med allt själv. Ge husse en extra gosstund som tack.

    Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>