juni 21

Shoo på g…

Men ännu inte på plats. :-)  I går var husse återigen i butiken och lämnade tillbaka ett fästinghalsband. Och kom hem med en Shoobricka.

Att den ännu inte kommit på plats beror på flera saker. Husse måste modifiera det nya halsbandet han köpte, och så vill han att min päls runt halsen ska få ”vila” lite. För just nu är pälsen som en nyhartzad fiolstråke. Mao tjock och sträv. En slags ”biverkning” av fästinghalsbanden.

I går kväll lugnade blåsten ner sig och det var helt underjamt. Vi tassade för ovanlighetens skull ut samtidigt, först fick jag lite pälsvård av Måns. :-)

Sedan tassade vi ut i kvällssolen.

Husse gick och la sig tidigt för ovanlighetens skull. Men både jag och Måns hoppade upp i sängen senare och buffade ”God Natt”.

Det slutade med att husse fick äta knäckebröd. *fniss* För det började klia i halsen. Om han kör ner sin näsa i vår pollenindränkta päls, så får han skylla sig själv, eller hur? I övrigt har husse inte längre några dylika problem.

Slutligen ska vi visa en liten film som husse gjorde härom dagen.

(PS. från husse)

Nu brukar vi inte göra reklam här på bloggen. Men jag skulle vilja ge en ros till Arken Zoo i Ingelstad, Norrköping. Vid returerna av båda halsbandena har jag bara mötts av leenden. Och det har inte varit några problem alls. ”Självklart fixar vi det!” Och den service är mycket mera värd än bra priser. Tack!!

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21 juni, 2012 by Max & Måns in category Fästingar, Husse, Patrull, Sol

4 thoughts on “Shoo på g…

 1. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  Jamarsbra film husse har gjort om er.
  Arken zoo brukar matte oxå handla av ibland. Fast inte får hon ngt extra i påsen, som Östgötaktternas matte skriver om. Är nog olika från butik till buktik, mjau

  Trevlig midsommar till er alla

  Vi sände mail till alla våra missevänner, men det verkade inte ha kommit fram, för det hamnade i utkorgen, suckjam
  jamjam, det får gå denna väg i stället, mjau

  Tass tass

  Reply
 2. Katten Gustav

  Riktigt bra film! Kunde ändå inte låta bli att fundera på hur många fästingar som satt på de där grässtråna? Håller verkligen tassarna för att Shoo ska fungera lika bra på dig som på mig. Åtminstone att den ska vara bättre än halsbanden nu provat.
  En affär som gör som Arken Zoo får trogna kunder. Vi handlar också det mesta där, fast mat direkt av vettisen.

  Reply
 3. Smulan och Amanda

  Vilken häftig rysare till film husse gjorde *bet på klorna* och lika ypperlig musik till. Filmen var verkligen spännande!!!

  Till husse: visst är ett bra bemötande i en affär mycket värd!
  ”Er” butik kommer att få mycket reklam från mun till mun, vilket är guld värd för företaget!
  Det är ju på reklamationerna man verkligen kan se hur bra personalen handskas med sina kunder.
  För nu har husse berättat om hur trevliga de är i den butiken och det säkert att nästa kund blir lika trevligt bemött!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>