maj 12

Proffsgos

Tänka er, idag har vi haft besök av två proffsgosare! Nu är vi inte SÅ förtjusta i att husse tar hem andra 2beningar, men idag var det lite annorlunda. :-)

Det var nämligen som så att Linnsens matte OCH Sippos husse kom hit på besök.

Lite fusk var det eftersom de är proffs, SMÖG de in i huset medans vi sov, och nyvakna är vi inte så snabba. Och då fick de gosa med oss en stund tills vi vaknade till liv. Men det märktes att de vara proffsgosare! Nästan i klass med husse tom…

De gick ett varv utmed Stora vattnet och bort till kalhygget, men idag syntes inga djur.

Sippos husse utmed vattnet.

Sedan kom de hem hit igen och åt lite.

Och eftersom det var skitväder blev det en kortpatrull, sedan tassade jag in i sängen och Måns hoppade upp i klätterträdet.

När de skulle åka härifrån tassade jag ut och strök mig utmed Sippos husses ben, och då ville han kattnappa mig, så då sprang jag till husse! Tänk om…

När de åkt tassade jag ut på patrull igen.

Vi fick även beroendeframkallande godis av Linnsens matte, jamartack för det!!

Husse har idag tagit 4 små fästingar på oss, så nu fick vi Frontline i nacken igen. Denna gången av typen .Vet och inte .Comp!

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12 maj, 2012 by Max & Måns in category Besök, Frontline, Godis, Gos

8 thoughts on “Proffsgos

 1. Imma

  Nej men… BÅDE Linnsens matte OCH Sippos husse?!? Det måste ha varit ett fankattiskt besök, särskilt med tanke på goset och godiset!

  Tass från Imma, abbemissa.

  Reply
 2. Kattson

  Tänk att ni är så generösa mot besökare, men så var det ju inte vilka som helst. Både Linnsens matte och Sippo och Tindras husse är ju, som ni jamar, proffs på katter. Det borde finnas fler som både de och husse!

  Reply
 3. Katten Sippo

  Tack för att ni tog tass om vår husse när han var hos er. Han berättade att ni var jättebra värdar och att han var lite sur över att inte ha med sig något godis till er. Dessutom vill vi tacka så mycket för leksaken som vi fick, vi ska testa den senare.
  Tass tass.

  Reply
 4. Smulan och Amanda

  Kul med goskunniga besökare och det var dom ju!!! Tänk så avis Sippo, Tindra, Linnsen Frank och Lurrvar blir när de känner doften av er på SINA 2benta!!!

  =^.^=

  Lördagsbuffar

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>