november 23

Trötta

Idag är vi jamartrötta alla tre.

Måns och jag är trötta för att vi patrullerade HELA natten. Husse blev förvånad när Måns inte låg vid hans sida i morse.

Fast det var av ren självbevarelsedrift som vi var ute. För husse hade bara sovit i två timmar när väckarklockan ringde. Han jamade något om att vända på dygnet. I alla fall var han både blind och döv i morse, så att tassa vid hans fötter hade varit direkt farligt.

Själva kom vi intassandes senare, och var utslitna efter nattens äventyr.

Så när husse kom hem orkade vi inte ens komma och hälsa, utan vi låg båda kvar i sängen och väntade på att husse skulle komma dit för välkommen hem goset. :-)

Nu har vi fått lite mjukmat, så undertecknad kommer nog att lägga sig på husse.

För det ser ut som om han siktar mot soffan…

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 23 november, 2011 by Max & Måns in category Gamla bloggen

13 thoughts on “Trötta

 1. Frank o Linnsen

  Det där med att vända på dygnet känner vi allt till, det håller dom på med här hemma också, Det positiva är ju att vi får sällskap på natten, men å andra sidan när vi vill ha sällskap på dagen sover de… :/

  Ta tass om husse! ♥

  Reply
 2. Kattson

  Nu får ni nog ta och styra upp verksamheten hemma. Att ni är ute båda två på patrull hela natten samtidigt måste ni nog ändra på. Och husse får se till att han är hemma och sover och är så utvilad att han inte utgör nån fara för er när han går omkring halvsovande.

  Reply
  1. Max & Måns Post author

   Ibland måste båda ut, för att hjälpas åt.
   Men någon borde nog vara hemma och se till att husse somnar…

   Reply
 3. Katten Gustav

  Men vet ni, nu får ni allt sätta ner tassarna och därefter ta husse i örat! Två timmar är på tok för litet sömn för en tvåbening! Vi klarar ju oss galant på det, men de kan bli alldeles kollriga. Så för er egen säkerhet, jama ifrån att husse MÅSTE komma hem och lägga sig PÅ KVÄLLEN. Alltså inte på NATTEN. Och någon av er måste avstå nattpatrulleringen och vara hos honom så att han kan sova. För er egen skull, alltså!

  Reply
  1. Max & Måns Post author

   2 timmar = inget alls för en 2bening.
   Han jamar att han ska somna tidigare ikväll, för hans kropp skriker efter sömn säger han.
   Jag får tassa in och söva honom. :-)

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>