april 6

Att jag gick på den enkla !

Tänkte bara jama lite om vad som hänt idag.

Vädret har varit underbart, så idag har det varit heldagspatrullering efter det att husse provade ett nyss sätt i få i mig antibiotika. (Krossad tablett, blandat med vatten i en spruta.) Ingen höjdare kan jag jama…

Måns har varit i krokarna så han och husse var och tittade på Stora vattnet en sväng.

IMG_2730

Själv har jag hållit mig undan så gott det går. Men när husse kom hem från skogen i kväll kunde jag inte hålla mig utan sprang fram till honom och gosade ordentligt. Jag tvekade lite först då jag inte var säker på om det verkligen var husse.

IMG_2744

Sedan gick han mot huset och då blev jag verkligen tveksam. För natten till idag hade husse stängt så ingen av oss kunde tassa ut. ”Göra ett test” kallade han det.

IMG_2746

Men han tjata och gnata så till sist tassade jag mot honom där han satt på trappen.

IMG_2751

Man kan se på mig att jag inte litar på gubben nu för tiden.

När jag parkerat på trappen gick han in och gav Måns mat, och det ljudet var jag ju dum nog och lystrade till så jag gick in. För sent såg jag att dörren till luckan var stängd och husse stängde ytterdörren. *suck*

Han pysslade ett bra tag i köket och förberedde för spritning av sår och nya plåster över dem när de var spritade.

D & D undrade hur husse fick plåstren att fästa. Han fuskar och använder bara den klistriga delen. Och eftersom mitt bröst är slät som en barnrumpa fäster det bra.

Såren såg mycket bättre ut idag sa husse. Nu syns det att de börjar läka ihop.

När det var klart gick husse till dörren och jag trodde att allt var frid och fröjd. Men icke, innan han öppnade fick jag klet på benet. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag hatar det. Jag studsar runt som en nyutsläppt ko på vårbete!!

Avslutningsvis ska vi bara visa att husse fixat till Måns så bra det gick idag.

IMG_2753

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 6 april, 2015 by Max & Måns in category Arg

1 thoughts on “Att jag gick på den enkla !

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>