april 5

En liten uppdatering

Dagarna har trillat på och husse har inte riktigt gjort enligt konstens alla regler. Så vi får se om det straffar sig.

Tratten försvann i torsdags kväll men han har gjort rent såren ordentligt varje kväll, och tvingat mig att äta upp antibiotikan som han smetat ut på mina fina ben. Sedan har han sista dagarna satt dit plåster över såren så jag inte kan slicka på dem.

Måns har haft lite otur, för har han inte kommit in i tid har hav blivit tvingad att vara ute över natten. Men härom kvällen kom han in och kramade husses täcke så hårt att husse inte hade hjärta att störa utan hämtade ett nytt täcke till honom. :-)

DSC_0025

I går på dagen hände något liknande. Måns gillar verkligen husses säng.

IMG_2651

Husse har funderat lite på hur stickisen kan veta att det slutar göra ont efter 3 dagar. För nu får jag inget mer smärtstillande. För de hålen efter dräneringen var rätt så djupa.

Husse tycker i övrigt att såren ser fina ut. Ett har i princip läkt igen och de andra 2 är på gång. Och för att jag skulle bli lite gladare släppte han ut mig idag. :-)

Det första jag såg var den dumma buren som ligger på vädring.

IMG_2657

Här kan man skönja husses omplåstring.

IMG_2658

Men frågan var om det inte varit något och markerat på husses brummis, för den luktade jag länge på.

IMG_2679

Men sedan var det dags att sträcka ut sig till fullo !!  :-)

IMG_2688 IMG_2698

Det är nu 5-6 timmar sedan jag tassade ut, och jag har snart inspekterat hela området. 1 minut har jag varit inne när husse ropat.

Avslutningsvis ska vi visa en videofilm vi hittade i husses mobil från Degerfors, då husse visst var otrogen med Simon. *grr*

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 5 april, 2015 by Max & Måns in category Max, Sår

1 thoughts on “En liten uppdatering

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>