mars 31

Min första tratt :-(

Hej alla. Hoppas att allt är bra med er, och så får jag direkt önska er en god påsk, även om min kommer att ha mer att önska.

Allt började egentligen för tre veckor sedan, så jag var i en rejäl fight under natten. Husse hittade mig i fåtöljen med sår på både nos, tass och bröst.

IMG_2002 IMG_2003

Det på bröstet gjorde han rent så gott han kunde den dagen, men inte alla dagar efter. Då vi båda var vid gott mod och tänkte -”Det löser sig”!

Men icke, för i helgen hade jag slickat bort en rejäl bit päls på bröstet, vilket gjorde att husse fick se alla såren som var kvar.

Såren fick husse att uppsöka stickisen igår och efter att har pratat med dem fick jag åka in idag. Och ni som varit med förr vet att jag inte gillar att åka brummis och idag var inget undantag. Jamade som en galning hela vägen, utan att husse släppte ut mig.

Väl hos stickisen var jag så nervös att bordet/bänken blev helt blöt av mina svettiga tassar. :-(

Stickisen kände lite på mig och sa att de skulle undersöka såret på bröstet.

Husse den spjuvern drog till jobbet och lämnade mig där och kom tillbaka först massvis med timmar senare.

Medans jag var där drogade de mig, sövde mig, rakade mig och satte dit en dränering på bröstet!! Och nu SKA det droppa blod där.

Vet inte om jag var glad när husse väl kom för att hämta mig, men nu är jag hemma i alla fall.

Titta som jag ser ut!!!

IMG_2583

IMG_2587

Och slangarna gör sin nytta, för jag ser riktigt elak ut !!

IMG_2591

IMG_2590

Givetvis vill jag tassa ut, men det får jag inte. :-(

IMG_2592

På torsdag ska jag till stickisen igen och blir då av med slangarna. (förhoppningsvis)

Sedan ska jag äta smärtstillande och annat jox med…

Vi uppdaterar senare !!  Bye!

Här kan du dela om du vill.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 31 mars, 2015 by Max & Måns in category Sjuk, Stickisen, Tratt

6 thoughts on “Min första tratt :-(

 1. Kattson

  Stackars dig, men tur i oturen att husse fick se hur illa skadad du var. Du hinner nog gå ut när det blivit varmt och skönt ute, men tror nog det blir innevistelse ett tag framöver.

  Reply
 2. Pelle

  Så går det när man fajtas. Tur husse såg skadan så det inte slutade med värre. Tratt är egentligen lite tufft, fast besvärligt. Lägger du huvudet med tratt, över matskålen finns ingen som kan knycka något!

  Reply
 3. Katten Gustav

  Men fy och uschjam vilka otäcka bilder!!! Det var allt tur att du kunde få hjälp, kan knappt föreställa mig alternativet. Men jag tycker SÅÅÅ synd om dig som både har ont plus måste ha en tortyrtratt!

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>