juni 21

Shoo på g…

Men ännu inte på plats. :-)  I går var husse återigen i butiken och lämnade tillbaka ett fästinghalsband. Och kom hem med en Shoobricka.

Att den ännu inte kommit på plats beror på flera saker. Husse måste modifiera det nya halsbandet han köpte, och så vill han att min päls runt halsen ska få ”vila” lite. För just nu är pälsen som en nyhartzad fiolstråke. Mao tjock och sträv. En slags ”biverkning” av fästinghalsbanden.

I går kväll lugnade blåsten ner sig och det var helt underjamt. Vi tassade för ovanlighetens skull ut samtidigt, först fick jag lite pälsvård av Måns. :-)

Sedan tassade vi ut i kvällssolen.

Husse gick och la sig tidigt för ovanlighetens skull. Men både jag och Måns hoppade upp i sängen senare och buffade ”God Natt”.

Det slutade med att husse fick äta knäckebröd. *fniss* För det började klia i halsen. Om han kör ner sin näsa i vår pollenindränkta päls, så får han skylla sig själv, eller hur? I övrigt har husse inte längre några dylika problem.

Slutligen ska vi visa en liten film som husse gjorde härom dagen.

(PS. från husse)

Nu brukar vi inte göra reklam här på bloggen. Men jag skulle vilja ge en ros till Arken Zoo i Ingelstad, Norrköping. Vid returerna av båda halsbandena har jag bara mötts av leenden. Och det har inte varit några problem alls. ”Självklart fixar vi det!” Och den service är mycket mera värd än bra priser. Tack!!

Här kan du dela om du vill.